Bewoners geëvacueerd na autobrand in Cuijk

0
Foto: Marco van den Broek - SQ Vision

CUIJK – Een autobrand in de nacht van woensdag op donderdag aan de Lavendel in Cuijk heeft er voor gezorgd dat meerdere bewoners geëvacueerd zijn. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen in de as werden gelegd. 

Foto: Marco van den Broek – SQ Vision

Scootmobiel 
Toen de brandweer na de brandmelding ter plaatse kwam, werd een scootmobiel brandend in het portiek aangetroffen. Op de parkeerplaats buiten stond een brommobiel in brand. De vlammen waren inmiddels overgeslagen op een geparkeerde auto ernaast.

Brandstichting
Zo’n twintig bewoners werden tijdelijk geëvacueerd vanwege de heftige rookontwikkeling. Enkele bewoners werden door ambulancepersoneel nagekeken. De politie heeft de zaak in onderzoek. Brandstichting wordt niet uitgesloten. 

 

Foto’s: Marco van den Broek – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1675″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]