Grote politiecontrole tussen Teteringen en Oosterhout

0
Controle in Teteringen. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT/TETERINGEN – De politie is donderdagmiddag en avond bezig met een grote controle op de Oosterhoutseweg tussen Teteringen en Oosterhout. Bij de controle worden weggebruikers gecontroleerd op openstaande boetes of belastingschulden. Ook worden scooters en brommers gecontroleerd op een rollenbank. Diverse auto’s zijn al in beslag genomen en ook de kassa bij de belastingdienst blijft rinkelen. Diverse personen hebben hun belastingschuld ter plaatse afgerekend.

Ook scooters en bromfietsen werde gecontroleerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Wijkagenten
De controle is opgezet door de wijkagent van Teteringen en de wijkagent van Oosterheide. De verkeerscontrole zal tot donderdagavond laat worden gehouden. De precieze uitkomst van de controle wordt in de loop van vrijdag bekend gemaakt. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1676″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]