Motoragent geramd tijdens achtervolging in Den Bosch, politie lost waarschuwingsschot

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag tijdens een achtervolging in Den Bosch een waarschuwingsschot gelost. De gebeurde rond 2.20 uur op de Oude Vlijmenseweg. De achtervolging ontstond nadat agenten een auto wilden controleren na een verdachte situatie.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Politiehelikopter
Tijdens de achtervolging zou een motoragent zijn aangereden en daarna een dienstvoertuig zijn geramd. Of er iemand gewond is geraakt is nog onbekend. De verdachten wisten te voet te vluchten. De politiehelikopter is ingezet tijdens de zoekactie maar de verdachten zouden niet meer zijn gevonden.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia