Weer autobrand in Tilburg, man met jerrycan gezien

0
De politie doet onderzoek. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Vrijdagochtend is opnieuw een auto in vlammen opgegaan. Dit keer een auto aan het Johan Verassenplein in Tilburg. Het vuur sloeg over naar de schutting van een huis. Het vuur werd rond tien voor zes werd de brand ontdekt. Getuigen zouden een man met een jerrycan hebben gezien. Brandstichting wordt dus niet uitgesloten. 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Onderzoek
De brandweer heeft het vuur kunnen blussen maar van de auto bleef niet veel meer over. De politie doet onderzoek. 

Alert
De politie heeft al eerder de alertheid van de burgers in Tilburg gevraagd vanwege de velen autobranden in Tilburg. Mocht u informatie hebben over deze of andere autobranden neem dan contact op met de politie.