(VIDEO) Audi uitgebrand op Akkerveld in Heesch

0

HEESCH – Aan het Akkerveld in Heesch is zaterdagochtend in alle vroegte een auto uitgebrand. De Audi vatte rond 6.13 uur door nog onbekende oorzaak vlam. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto onherstelbaar werd beschadigd.

Van de Audi bleef niet veel meer over. Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Berger
Het voertuig zal moeten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie onderzoekt de zaak.

 

Foto’s: Gabor Heeres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1682″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]