Flinke rookontwikkeling bij brand in kelderbox Bergen op Zoom

0
Brand in een berging. Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – Vrijdagnacht even na twaalf uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een berging aan de Waterleliestraat in Bergen op Zoom. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een kelderbox. De brandweer heeft in het trappenhuis enkele ramen moeten forceren om de rook te laten ontsnappen.

Flinke rookontwikkeling. Anthony DeCock – MaRicMedia

Ambulance
De brandweer had de brand aan de Waterleliestraat snel onder controle alleen laaide deze enkele minuten later weer op. Ook zijn er woningen open gebroken om te controleren of er nog personen binnen zijn. Een gealarmeerde ambulance controleerde verschillende bewoners die rook hebben ingeademd.

 

Foto’s: Anthony DeCock – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1680″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]