Buurtbewoners voorkomen erger bij scooterbrand in Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

BOXTEL – In de nacht van zaterdag op zondag moesten de hulpdiensten rond 1.30 uur uitrukken voor een brandende scooter op een parkeerterrein aan de Kasteellaan in Boxtel. Buurtbewoners twijfelden geen moment en zijn met een tuinslang begonnen met blussen. Hiermee kon voorkomen worden dat een auto ook in vlammen op ging. Wel liep deze auto grote schade op.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Brandstichting
De inmiddels gearriveerde politie heeft het blussen overgenomen en de brandweer voerde nog een controle uit. De scooter is vermoedelijk op het parkeerterrein gedumpt en uit het zicht van alles en iedereen in brand gestoken. De politie onderzoekt de herkomst van de scooter en heeft deze afgevoerd naar het bureau. Ook een heg, waar de scooter tegenaan stond, vloog in brand.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1686″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils