(FOTO’S) Ruim 12.000 bezoekers bij Radical Redemption in Breepark Breda

0
Spectaculair laser en licht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Het was het eerste grote indoorevenement in de evenementenhal van het Breepark in Breda. Voor deze keer was de hal omgetoverd tot Radical Dome. Een naam die als het goed is één keer per jar terugkomt. Het evenement van dj Joey van Ingen AKA Radical Redemption was zaterdagavond met ruim 12.000 bezoekers geheel uitverkocht. 

Dj Joey van Ingen, Radical Redemption. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Uitverkocht
De afgelopen twee jaar had Radical Redemption twee uitverkochte solo shows in de Heineken Music Hall (nu AFAS) in  Amsterdam voor meer dan 5.500 fans. De laatste show verkocht binnen 3,5 uur uit en hierdoor werden veel fans teleurgesteld. De stap naar een grotere locatie was niet meer dan logisch. Ook de nieuwe locatie, het Breepark in Breda, was binnen enkele uren uitverkocht.

Spetterend licht en geluid tijdens Radical Redemption. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Brandveiligheid
Dit jaar koos dj Joey van Ingen samen met Art of Dance voor indoor Breepark in Breda. Begin oktober werd de openingsweek daar nog afgelast vanwege de veiligheid. Volgens de politie waren er geen ongeregeldheden tijdens dt evenement. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1685″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]