Man gewond na ongeval op A58 bij Tilburg, zwangere vrouw uit file gehaald

0
Foto: Toy de Kort - De Kort Media

TILBURG – Een man is woensdagavond gewond geraakt nadat deze met zijn auto op een punt van de vangrail is gereden. Die is speciaal ontworpen om klappen op te vangen, en is daardoor flink ingedeukt. Ook de auto is zwaar beschadigd. Het ongeval gebeurde op de A58 ter hoogte van Tilburg. De bestuurder werd ter plaatse nagekeken in de een gealarmeerde ambulance. 

De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Onderzoek
De bestuurder verklaarde tegen de politie dat hij werd gesneden door een andere automobilist. De politie doet daar onderzoek naar. 

Zwangere vrouw
In de file die door het ongeval ontstond stond ook een hoogzwangere vrouw die onderweg was naar het ziekenhuis. Omdat ze geen kant op kon, heeft een ambulance haar opgehaald. Ze is op een brancard gelegd en met loeiende sirenes alsnog naar het ziekenhuis overgebracht. 

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1700″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]