Brabanthallen in Den Bosch ademt Puur Hollands

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DEN BOSCH – De Brabanthallen in Den Bosch waren vrijdagavond het decor van de Nederlandstalige hits. Ruim 10.000 bezoekers konden genieten van een editie Puur Hollands waaraan toppers als André Hazes jr, Jeroen van der Boom, Snollebollekes, Henk Dissel, Alex, Henk Bernard, René Schuurmans, Jeffrey Heesen en aankomend talent Theodoor het podium betraden. Alles onder toeziend oog van gastheer en top-dj Coenio.

Het was al vroeg druk in de Brabanthallen. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

André Hazes
Omdat publiekslieveling André Hazes al vroeg op de programmering stond was het al vroeg dringen geblazen voor de deuren van de Brabanthallen. Niet iedereen was op tijd binnen om André te zien schitteren. 

André Hazes stond al vroeg op het podium. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Alex
Een echte finale was er niet aangezien iedere artiest de zaal los kreeg en het publiek zichtbaar aan het genieten was. Alex bracht zijn nieuwe singel “Het Begon Ooit Met een Bossie Rooie Rozen” ten gehoren en ondanks dat de zanger herstellende is van een flinke griep was dat aan zijn optreden niet te zien. Spetterend als altijd nam hij het publiek mee in zijn enthousiasme. 

Zanger Alex die ondanks een fikse griep gewoon op het podium stond. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Jeroen van der Boom
Als afsluiter drie topartiesten die ook hun steentje bijdroegen aan deze zeer geslaagde avond. Mede-topper Jeroen van der Boom die onder andere zijn eigen hit ‘Het is over’ ten gehore bracht. Hij sloot af met het nummer ‘Betekenis’. De muziekliefhebbers gaven daarbij massaal gehoor aan zijn oproep om zoveel mogelijk mobieltjes op te lichten. ,,Ik zag dat het publiek genoot, maar zelf heb ik dat óók zeker gedaan”, sprak Van der Boom na afloop. Henk Dissel bracht na van der Boom menig vrouwenhart op hol met zijn mooie verschijning en prima stem.  

Jeroen van der Boom. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Jeroen van der Boom. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Snollebollekes
Natuurlijk gaat geen feest voorbij als Snollebollekes niet van de partij is geweest en ook deze editie ging het dak er van af. Het begint nooit te vervelen als Rob Kemps, alias Snollebollekes, het publiek weer van links en naar rechts laat hossen. Al met al weer een geslaagde editie van Puur Hollands in de Brabanthallen waar zaterdagavond opnieuw een evenement is. Deze avond gaan we terug naar de hitjes uit de jaren 90. 

Snollebollekes. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia