Uitverkocht “Welcome to the 90’s” in Den Bosch

0
Spectaculair licht en laser bij het optreden van Paul Elstak. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DEN BOSCH – Wie kent ze niet, de hits uit de jaren 90 van Paul Elstak, T-Spoon, Vengaboys, Five, Mental Theo en Two Brothers on the 4th Floor. Aan de deur was geen kaart meer te krijgen en het evenement was daardoor geheel uitverkocht. Vanaf 19:00 uur tot 02:00 is het geniet van de 90’s.

De Vengaboys op het podium. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Vanaf !9:00 uur gingen de deuren open en was aanjager en host van de avond DJ Coenio bezig om het publiek alvast op te warmen voor het eerste optreden van de avond van de Nederlandse T-Spoon. Daarna betraden de Vengaboys het podium. Met hits als “sex on the Beach” en “we going to Ibiza” ging het toegestroomde publiek los. Na De Vengaboys was het even ouderwets hakkuh geblazen met hardcore held Paul Elstak. 

Paul Elstak. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Meer info op: http://welcometothe90s.nl

Het evenement was helemaal uitverkocht. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia