Politie zoekt bestuurder van over de kop geslagen auto in Roosendaal

0
De bestuurder was spoorloos. Foto: Politie

ROOSENDAAL – De politie van Roosendaal is op zoek naar een bestuurder die op de Westelaarsestraat in Roosendaal met zijn auto over de kop is geslagen. De auto eindigde ondersteboven maar een bestuurder werd niet aangetroffen. Waarschijnlijk is het ongeval op de vroege zondagochtend gebeurd. 

Gewond
Gezien het sporenbeeld, onder andere het bloed, moet er letsel zijn bij de inzittende. Tot op heden is de politie nog steeds op zoek naar de inzittende. Door de Politiehelikopter is ook gezocht in de omgeving. Het voertuig is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Melden
Mocht de bestuurder het bericht zien op internet dan wordt deze verzocht zichzelf te melden bij de politie.