Politie zoekt getuigen brandstichting bus Tilburg

0
De politie zoekt getuigen. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Een stadsbus van Arriva is zondag 12 november 2017 omstreeks 23.50 uur op de parkeerplaats aan de Leijweg in brand gestoken. De bus was vermoedelijk ‘gestolen’ vanaf een terrein aan de Fatimastraat. De recherche stelt een nader onderzoek in en roept getuigen op zich te melden.

Gestolen
Zondagavond werd kort voor middernacht gemeld dat op een parkeerplaats aan de Leijweg een stadbus  in brand stond. De brandweer heeft de brand  geblust. De bevelvoerder kon geen duiding geven over de oorzaak omdat de  bus volledig uitgebrand was.  Vermoedelijk was de bus gestolen vanaf de Fatimastraat.  De namen van omstanders zijn genoteerd. De recherche onderzoekt eventuele camerabeelden en is op zoek naar getuigen.

Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie.