Glas in vlees van Jumbo supermarkt in Nuenen

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

NUENEN – Door een gezin in Nuenen is woensdagavond een glassplinter gevonden in hun vlees. De cordon bleus waren rond 18.00 uur door een man gekocht bij de Jumbo winkel aan de Hoge Brake in Nuenen. Toen zijn schoonmoeder een halfuurtje later het vlees al in de pan had liggen zag de vrouw iets glinsteren. Het bleek een stukje glas dat behoorlijk diep in de cordon bleu zat en er echt uit gepeuterd moest worden.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Schap meteen leeg gehaald
De man is met de cordon bleus terug gegaan naar de supermarkt in het winkelcentrum Kernkwartier. Daar waren medewerkers meteen alert en namen geen halve maatregelen. De man kreeg zijn geld terug en het hele schap werd uit voorzorg meteen leeg gehaald. Ook is er bij de leverancier van het vlees melding gemaakt van het voorval. De supermarkt zelf treft weinig blaam; dit vlees wordt daar niet vers bereid maar voorverpakt bij de winkel aangeleverd. Uit onderzoek zal moeten blijken hoe het glas in het vlees terecht kon komen.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision