Sensational 90’s in Made, warmlopen voor Sensation Waailand

0
Handjes de lucht invoer Special D. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MADE – Vrijdagavond vond de eerste editie plaats van Sensational 90’s in de grote feesttent aan de Wagenbersestraat in Made. Met ruim 2500 bezoekers een zeer geslaagde editie en dat terwijl de laatste klanken tijdens het schrijven van dit bericht nog moeten komen. Het feest duurt tot 1:00 uur.

T-Sppon op het podium. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Spectaculaire lasershow
Artiesten als T-Spoon, Special D, The Partyanimals en Mental Theo betraden het podium van de zeer luxe en mooie ingerichte feestten. Met special effects en een spectaculaire lasershow werd alles uit de kast gehaald om deze eerste editie te laten slagen en dat lijkt zeer goed gelukt.

Spectaculaire lasershow. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Sensation Waailand
Sensational 90’s is een soort van warmloper voor het “grote” Sensation Waailand wat in korte tijd is uitgeroeid tot HET evenement van Made en omstreken. Sensation Waailand vind zaterdagavond plaats en er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1754″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”23″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]