Sinterklaas is weer in het Brabantse land

0
Ondanks de regen massale opkomst bij intocht Sinterklaas in Breda. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA/EINDHOVEN – Op meerdere plekken in Brabant kwam vandaag de goedheilig man aan wal. In Breda kwam de boot aan op de Haven en toegezongen door vele duizenden kindertjes. Vaders en moeders verscholen onder hun parapluutje want het weer zat niet mee vandaag. Ondanks dat toch een hele sfeervollen en gezellige aankomst in Breda. Na de aankomst trok het hele stel naar de Grote Markt waar het feest werd voortgezet.

Sinterklaas komt aan in Eindhoven. Foto: Arno van der Linden – SQ Vision

Eindhoven
Ook in Eindhoven kwam de Sint aan. Daar werd Sinterklaas ontvangen door burgemeester John Jorritsma. 

 

Foto’s aankomst Breda: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1758″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]