Twee kilo henneptoppen in beslag genomen in Roosendaal

0

ROOSENDAAL – Maandagmiddag rond 15.30 uur werd in de Leemstraat in Roosendaal een personenauto gecontroleerd door surveillerende agenten. Voor de bestuurder van de auto bleek nog een boete open te staan.

Henneplucht
De bestuurder, een 31-jarige man uit Lichtenvoorde, werd aangesproken door de agenten. Zij roken een henneplucht die uit de auto kwam en hebben de man gevraagd om uitlevering van alle drugs die hij bij zich had. Een tas met daarin twee kilo henneptoppen is door de agenten in beslag genomen. De man had een aanzienlijk geldbedrag bij zich. Dat is ook in beslag genomen. Ook zijn auto is door de agenten meegenomen naar het bureau. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel waar hij dinsdag verder gehoord wordt door rechercheurs.