Tilburgse DJ Coenio derde achtereenvolgende keer beste allround DJ van Nederland

0
Winnaar in de categorie all-round DJ van Nederland DJ Coenio. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

ETTEN-LEUR/TILBURG – In Studio 076 in Etten-Leur werden woensdagavond de Party Awards uitgereikt. Daar werd de Tilburgse Coen Broers voor de derde keer in zijn carrière uitgeroepen tot ‘beste allround dj van Nederland’. De vakjury prees de veelzijdigheid en diversiteit van DJ Coenio. Hij stond afgelopen jaar op enkele grote feesten, bijvoorbeeld in Ahoy, het Goffertpark en de Ziggodome en was in eigen stad te zien en horen in de Amstel Bierhal op de kermis, Back to the 90’s en het Festival van het Levenslied.

De presentatie was in handen van Emilie Sleven. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Emelie Sleven
De presentatie van het evenement was in handen van Emilie Sleven. De uitslag van de overige winnaars van de Partawards komen in de loop van de dag online.