Drie arrestaties na vechtpartij op de Koestraat in Tilburg

0

TILBURG – De politie heeft afgelopen nacht drie mannen aangehouden na een vechtpartij in een woning aan de Koestraat. Daarbij zou onder meer met een mes gedreigd zijn. Het gaat vermoedelijk om een burenruzie. Ter plaatse werden een 31-jarige en een 44-jarige Tilburger aangehouden. Een 30-jarige Tilburger werd na behandeling in het ziekenhuis gearresteerd.

Vechtpartij
De politie kreeg een melding dat er een vechtpartij gaande was in een woning aan de Koestraat. Volgens de melder werd daarbij met een mes gezwaaid.  De agenten zagen ter plaatse dat enkele ruiten gesneuveld waren. Op een kozijn zat bloed. Verder zagen zij dat een 30-jarige man flink onder het bloed zat. Hij had letsel aan zijn gelaat, linkerpols en onderrug. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere mannen, omwonenden, hadden bebloede kleding aan. Een van hen had letsel aan zijn linkerwang en werd ter plaatse behandeld.  

Onderzoek in woning
Er werd vervolgens op grond van de Wet Wapens en Munitie onderzoek gedaan in twee woningen. Er zijn daarbij onder meer twee bebloede messen en een stroomstootwapen in beslag genomen.  De agenten besloten omstreeks 02.40 uur de twee mannen met de bebloede kleding aan te houden. Later werd ook het ‘slachtoffer’ in het ziekenhuis aangehouden omdat hij ook als verdachte wordt beschouwd. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het incident.