Campingeigenaar Fort Oranje Cees Engel aangehouden

0
Cees Engel wordt aangehouden. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

RIJSBERGEN – Campingeigenaar van Fort Oranje is zondagmiddag aangehouden op “zijn” camping Fort Oranje aan de Bredaseweg in Zundert. Ook zijn juridisch adviseur is aangehouden toen hij zondagmiddag met Engel Fort Oranje op wilde gaan.

Engel komt aan bij de camping. Foto: Tom van der Put – MARIcMedia

Gebiedsverbod niet verlengt
De gebiedsverboden voor Engel, zijn partner, zoon en adviseur werden afgelopen donderdag niet verlengt. De gemeente Zundert legde de verboden in juni op en wilde dat ze bleven gelden. Maar burgemeester Leny Poppe-de Looff kon volgens de rechtbank niet duidelijk genoeg aangeven waarom zij zich nog steeds ernstige zorgen maakte over verstoring van de openbare orde.

Handhaven
De burgemeester gaf al aan dat zij het gebiedsverbod gewoon zou handhaven. “De zorg voor de bewoners blijft onze belangrijkste prioriteit en daarvoor is rust nodig”, zei de burgemeester.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1792″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]