Hulpdiensten zoeken slachtoffer na zware crash op A58 bij Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars - JV Media

TILBURG – Hulpdiensten zijn zondagochtend massaal uitgerukt nadat een melding kwam van een ongeval op de A58 bij Tilburg. Een auto was daar door nog onbekende reden van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen slachtoffer te bekennen. 

Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Duikers
Hulpdiensten trokken massaal naar de plaats van het ongeval om de bestuurder te zoeken. Een oppervlakte reddingsteam kwam ter plaatse en ook duikers uit Breda werden ingezet om het slachtoffer te zoeken. Zowel in de auto als in het koude water werd geen bestuurder gevonden. 

Met moeder in het ziekenhuis
Die bleek niet in de auto of in het water te liggen maar zat met zijn moeder in het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten helpen. Een berger heeft daarna de auto uit het water getakeld en afgevoerd. 

Foto: Jules Vorselaars – JV Media