Kerstverlichtingsshow weer van start in Oranjeboomstraat Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Om 20.00 uur vrijdagavond ging de inmiddels traditionele jaarlijkse kerstverlichtingsshow in de Oranjeboomstraat van start. Zo’n 50 toeschouwerd waren op de opening afgekomen. Ze werden verwend met glühwein en warme chocolademelk. Nieuw dit jaar was een grote ledjesboom die allerlei figuren en teksten liet zien. Na afloop klonk er een warm applaus.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1810″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia