(FOTO’S) Overlast door sneeuw maar ook sneeuwpret in Brabant

0
Twee dames maken een wandeling in de Oosterhoutse bossen. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BRABANT – De sneeuw zorgt niet alleen voor overlast in Brabant. Naast dat er vele ongevallen gebeuren en dat de wegen slecht begaanbaar zijn levert de sneeuw ook prachtige foto’s op. Ondanks dat het KNMI code oranje afgaf begaven veel weggebruikers zich op de Brabantse wegen. Zelfs een motorrijder trotseerde de besneeuwde snelweg. Iets wat niet goed bleef gaan, de motorrijder kwam hard ten van. 

Winterweer in Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Foto’s
Dat de sneeuw ook prachtige beelden oplevert blijkt wel uit de foto’s die op Facebook en Twitter voorbijkomen. Ook in onze mailbox foto@brabantacteel.nl komen foto van onze lezers binnen. Je kunt ook jouw winterfoto naar ons sturen. 

Code rood
Ook voor maandag worden zware winterse buien verwacht. Het KNMI bekijkt later vandaag of er code rood afgegeven gaat worden. Verkeer moet in de avondspits van maandag rekening houden met een recordlengte aan files. 

 

Lekker met de slee in de sneeuw. Foto: Loes Rompa
Winterweer in Deurne. Foto: Angela Claessens
Besneeuwde wegen langs de A27 in Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Samen een sneeuwpop maken. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision
Joggen in de sneeuw. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia
Ook honden houden van de sneeuw. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia