Ouders van nagellakheld Tijn starten nieuwe lak-actie voor Serious Request

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – In Breda staat op de Grote Markt een klein glazen huisje, niet te vergelijken met dat grote glazen huis van vorig jaar op de Grote Markt. Dit jaar is het mini glazen huis het onderkomen van een nagellakstudio. De initiatiefnemers zijn de ouders van de inmiddels overleden nagellakheld Tijn Kolsteren. Het jonge ventje kreeg verleden jaar nationale bekendheid wegens zijn actie voor de 3F actie “Serious Request”

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Glazen nagellakhuisje
Dit jaar word wel weer gelakt. Ouders Gerrit en Jolanda en broertje Ries gingen aan de slag nadat een lintje werd doorgeknipt. De komende dagen kan iedereen die dat wil in het Glazen Nagellakhuisje tussen 10.00 en 23.00 uur zijn of haar nagels laten lakken. De opbrengst komt ten goede aan Serious Request dat dit jaar in Apeldoorn plaatsvindt.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia