Zwaar vuurwerk en wapens gevonden in woning Oosterhout

0
Stockfoto - MaRicMedia

OOSTERHOUT – In een woning aan de Pieter Stastokstraat is woensdagavond zwaar vuurwerk en enkele wapens aangetroffen. Bewoner is aangehouden.

Illegaal vuurwerk
Er was bij de politie informatie binnen gekomen dat er in een woning aan de Pieter Stastokstraat zwaar illegaal vuurwerk zou liggen. Een eenheid ging op onderzoek uit. De deur van de woning werd opengedaan door de bewoonster die aangaf dat de hoofdbewoner niet thuis was. Maar de dienders lieten zich niet wegsturen en toen bleek hij plotseling weer thuis te zijn. Ze doorzochten de woning en vonden verspreidt 55 kg aan illegaal zwaar vuurwerk. Maar ze vonden ook nog twee ploertendoders en vijf boksbeugels in huis. De bewoner is aangehouden en de spullen zijn in beslag genomen. Het vuurwerk zal worden vernietigd.