Tiësto verrast jonge DJ’s in Breda voorafgaand aan zijn CLUBLIFE-show

0
Tiësto in Breda. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Thijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto bracht vrijdagmiddag een verrassingsbezoek bij een dj-workshop in het Breepark in Breda. Thijs staat daar vrijdagavond met zijn CLUBLIFE-show die om 20:30 start. “Het is geweldig om terug te zijn in Breda. Breepark is ook een geweldige locatie”, vertelt Tiësto. “Het is uniek voor Breda dat we nu zo’n zaal hebben.”

Grote belangstelling voor DJ Tiësto in Breda. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Breda
“Heel veel dj’s komen uit Breda. Er zit hier iets in het water”, vervolgt Tiësto. Hij vind het belangrijk om jong talent te steunen. Zijn belangrijkste tip? “Volg je hart en maak wat je mooi vindt. Trek je niet te veel van anderen aan.”

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia