Duizenden liefhebbers naar Breepark voor Bredase DJ Tiësto

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Duizenden liefhebbers van oud tot jong waren vrijdagavond in het nieuwe indoor evenementencentrum van het Breepark in Breda te vinden. Daar trad om precies middernacht de Bredase DJ Tijs Verwest op. Beter bekend onder de naam Tiësto.

Ruim 100.000 euro deelde Tiësto uit aan acht verschillende goede doelen. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Goede doelen 
Voorafgaand aan het concert deelde de DJ ruim 100.000 euro uit aan acht Bredase goede doelen. De donaties, die variëren van 10 tot 15 duizend euro per doel, moeten ten goede komen aan de leefbaarheid in de stad. Het gaat om de voetbalprojecten Jelle’s Army (NAC) en SAB, De Nieuwe Meidoorn en Boykes Speelhoeve in zijn oude wijk Tuinzigt, DJ School Breda en de zorginstellingen Thebe Lucia, SMO en Visio.

Tiësto draaide een set van twee uur. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Twee uur durende set
Na de uitreiking trok de DJ zich terug om zich voor te bereiden op zijn twee uur durende set in het kader van zijn Clublife-tour. Het evenement begon om 20:30 en duurt tot 04:00. Boris smith, Funkerman en Suyano waren voor Tiësto op het podium te bekijken. Na de top-dj komen W&W en SEPHYX beide nog een uur durende set ten gehore brengen.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Uitverkocht
Volgens de organisatie was het evenement uitverkocht, wel gingen de laatste kaarten pas vrijdagavond de deur uit.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia