Man knijpt agente in billen in centrum Oss

0
Stockfoto - MaRicMedia

OSS – Afgelopen nacht rond drie uur was een agenten samen met haar mannelijke collega aanwezig op de Eikenboomgaard in Oss. Rond dit tijdstip sloten de horecagelegenheden en waren er ongeveer 100 personen op straat aanwezig. De sfeer op straat was volgens de politie gespannen.

Toen de vrouw in gesprek was met een van de bezoekers voelde zij dat ze plotseling erg hard in haar bil werd geknepen. Ze draaide zich direct om en zag dat er maar één persoon bij haar in de buurt liep. Deze persoon, een 18 jarige Ossenaar, werd direct door de agente vastgepakt en aangehouden.

In de cel
De verdachte wordt verdacht van aanranding, belediging en mishandeling. Hij is ingesloten in het cellencomplex van de politie en zal door de afdeling zeden worden gehoord.