(ACTIE) Hulpverleners, daar blijf je van af!

0
Ik ben tegen geweld tegen hulpverleners!

NEDERLAND – De feestdagen zijn altijd een drukke periode voor de hulpdiensten. Hulpverleners werken ook tijdens de feestdagen en zetten zich in voor onze veiligheid. Toch worden hulpverleners vaak uitgescholden, aangevallen, of worden hun spullen vernield. Dat vinden wij onbegrijpelijk, onbeschoft, en onacceptabel!

Ongestoord werken
Mensen die een publieke taak uitvoeren, en voor onze veiligheid werken, moeten ongestoord hun werk kunnen doen. Altijd en overal!

Actie
Net als alle andere jaren starten we dan ook een actie om dit onder de aandacht te brengen. Natuurlijk is geweld tegen hulpverleners nooit gewenst maar tijdens de aankomende feestdagen benadrukken wij dat extra!

Delen
Deel dit bericht ook op jouw Facebook of Twitter of alle andere social media. En laat ook jij weten dat jij geen geweld tegen hulpverleners accepteert!