(VIDEO) Twee gewonden bij ongeval op Oosterhoutseweg in Teteringen

0

TETERINGEN – Op de Oosterhoutseweg, de weg tussen Teteringen en Oosterhout, zijn zaterdagochtend twee vrouwen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van de donkere Opel met haar auto van de weg en ramde een boom. De tegemoetkomende bestuurder van de Renault kon de auto niet meer ontwijken en reed daar vol tegenaan.

Brandweer ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Niet bekneld
Ambulance en brandweer kwamen ter plaatse. De vrouw raakte niet bekneld maar is wel met behulp van de brandweer uit haar auto gehaald en op de brancard gelegd. De brandweer zal later op de dag de boom nog kleinzagen. Die is door de klap gedeeltelijk ontworteld.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Onwel
Waarschijnlijk is de vrouw van de Opel onwel geworden waarna zij de macht over het stuur verloor. De politie doet daar onderzoek naar. De bestuurster van de donkere Opel is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Haar verwondingen lijken mee te vallen. Met dezelfde ambulance is ook de bijrijder van de andere auto naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Tijdelijk afgesloten
Door het ongeval was de Oosterhoutseweg tijdelijk afgesloten en werd het verkeer ter plaatse omgeleid. Een berger zal beide voertuigen takelen en afvoeren.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia