(VIDEO) Vrachtwagen compleet verwoest door ongeval op A58 bij Bavel

0

BAVEL – Bij een ongeval op de A58 bij knooppunt St. Annabosch is dinsdagavond een truck enorm zwaar beschadigd geraakt. Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is onduidelijk, maar de truck zou tegen een vrachtwagen gereden zijn. De chauffeur bleef wonder boven wonder ongedeerd.

Van de vrachtwagen bleef niet veel meer over. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Meerdere bergers
Meerdere bergers kwamen ter plaatse om het wrak af te voeren. Ook een veegwagen stond paraat. Zodra de bergers klaar waren met hun werkzaamheden werd die ingezet om de weg zo snel mogelijk schoon te krijgen.

Afgesloten
Na het ongeval werd de A58 tussen Breda en Tilburg bij knooppunt St Annabosch volledig afgesloten. Verkeer moest omrijden via de A27. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.

De chauffeur bleef ongedeerd. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia
Foto: Tom van der Put – MaRicMedia