Auto in de sloot knooppunt Hooipolder Raamsdonksveer

0
De auto belandde in een naastgelegen sloot. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Een automobiliste is zondagochtend met haar auto in een sloot belandt op knooppunt Hooipolder. De vrouw kwam met haar auto vanuit Waalwijk om te gaan werken en wilde vanaf de A59 de A27 richting Breda op rijden. Op de kruising ging het echter mis en begon haar auto te tollen.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gladheid
De vrouw wist haar auto niet meer onder controle te krijgen en belandde met haar auto achterstevoren in een naastgelegen sloot. De vrouw kon op eigen kracht het voertuig verlaten. Het slachtoffer is nog wel door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken maar kwam gelukkig met de schrik vrij. Waarschijnlijk is de plaatselijke gladheid de oorzaak van het ongeval geweest.

Berger
Een berger zal het voertuig uit de sloot takelen en afvoeren. Voor zover bekend valt de schade aan het voertuig mee.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia