Automobilist gewond bij ongeval met beknelling in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval op de Willem van Oranjelaan in Breda is woensdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Rond 16.40 kwamen onderaan de afrit van de Graaf Engelbertlaan twee auto’s met elkaar in botsing.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Brandweer
Het slachtoffer kwam daarbij bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Nadat hij uit zijn auto was bevrijd is de man door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die bij hem in de auto zat en beide inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Oorzaak onbekend
Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia