(VIDEO) Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeval in Bergen op Zoom

0

BERGEN OP ZOOM – Bij een ernstig ongeval in Bergen op Zoom zijn woensdagavond een dode en een zwaargewonde gevallen. Rond 20.45 uur raakte op de Moerstraatsebaan een automobilist van de weg en botste tegen een boom. Zowel de man zelf als een vrouw die bij hem in de auto zat liepen ernstig letsel op. Een van hen kwam helaas te overlijden, de ander is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Twee traumahelikopters
De hulpdiensten rukten met erg veel materieel uit om hulp te verlenen. Behalve de politie en ambulancedienst werden ook meerdere brandweervoertuigen en twee traumahelikopters opgeroepen. Nadat de slachtoffers uit de auto waren gehaald is de verkeersongevallendienst van de politie begonnen met een onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia
Foto: Christian Traets / MaRicMedia
Foto: Christian Traets / MaRicMedia