(VIDEO) Voetganger geschept door auto op Zwijnsbergenstraat in Breda

0

BREDA – Bij een ongeval op de Zwijnsbergenstraat in Breda is donderdagavond een voetganger gewond geraakt. De man stak rond zes uur de weg over toen hij door een auto werd geschept. Dat moet een flinke klap zijn geweest want de voorruit van de auto was volledig vernield en ook de motorkap raakte zwaar beschadigd.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Traumahelikopter
Een traumahelikopter werd opgeroepen maar is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend. Ook is nog niet duidelijk hoe het ongeval precies is gebeurd. De politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia