Feestgangers krijgen chemische stof over zich heen in café in Tilburg

0
De slachtoffers meldde zich bij de huisartsenpost in Tilburg. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TILBURG – Meerdere feestgangers hebben maandagavond in een nog onbekende horecagelegenheid in Tilburg een chemische stof over zich heen gekregen. Het gezelschap meldde zich bij de huisartsenpost aan de Lage Witsiebaan in Tilburg. Daar werden de hulpdiensten gealarmeerd die massaal ter plaatse kwamen.

Meerdere ambulances ter plaatse. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Hulpdiensten
Zeker vijf ambulances, brandweer en politie kwamen ter plaatse. Een gealarmeerde traumahelikopter werd tijdens de vlucht geannuleerd. Twee van de getroffen personen hebben zich in de huisartsenpost van hun besmette kleding moeten ontdoen, ook werden hun haren uitgespoeld. Ze zijn daarna met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.