(VIDEO) Vrachtwagen ramt ingang van supermarkt in Deurne, klant gewond door vallend puin

0

DEURNE – Een vrachtwagen heeft maandagmorgen rond 10.40 uur de ingang van de Jumbo supermarkt in het centrum van Deurne geramd. Die stortte daardoor deels in. Een klant bevond zich daar juist op dat moment met drie kinderen en kreeg stenen op zijn hoofd. De man liep een flinke hoofdwond op.

Foto: Martien van Dam / SQ Vision

Ziekenhuis
Bedrijfshulpverleners van de supermarkt schoten het slachtoffer direct te hulp, even later is hij met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De kinderen waren hevig overstuur maar raakten niet gewond.

Foto: Martien van Dam / SQ Vision

Zwaar beschadigd
De entree van de winkel bij de parkeerplaats raakte zwaar beschadigd, klanten kunnen de supermarkt nog wel in en uit gaan via de ingang aan de Stationsstraat. Ook een auto liep flink wat schade op door de instorting. Een deel van het pand rust nog tegen de vrachtwagen en zou mogelijk in kunnen storten zodra die wordt weggehaald. De brandweer is ter plaatse om de situatie te beoordelen en indien nodig maatregelen te nemen. Waardoor de chauffeur tegen de entree van de supermarkt reed is niet duidelijk.

Foto: Martien van Dam / SQ Vision