Automobiliste met auto te water in Chaam

0
De vrouw kwam met de schrik vrij. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

CHAAM – Op de Baarleseweg in Chaam raakte dinsdagmiddag een auto te water. Dat gebeurde nadat een automobiliste die richting Baarle-Nassau reed om onduidelijke reden moest uitwijken. Ze stuurde naar links, en reed dwars over de rijbaan voor het tegemoetkomend verkeer de berm in. Daar reed ze tussen twee bomen door, waarna ze via een sloot en dwars door een hek in een vijver belandde.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Met de schrik vrij
Brandweerlieden hebben de bestuurster uit de auto kunnen halen. Ze is nagekeken in de ambulance maar bleek niets te mankeren. Wel was ze erg geschrokken. Twee mannen met quads hebben de auto met behulp van lieren uit het water kunnen trekken. Een berger heeft de auto vervolgens mee kunnen nemen.

Geen hinder verkeer
Omdat de vijver ruim van de weg lag, ondervond het verkeer geen hinder van de hulpverlening.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia