Lichaam van dode man gevonden in Dommel bij Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

BOXTEL – In Boxtel is dinsdagmiddag een dode man gevonden in het water van de Dommel. Een voorbijganger trof het lichaam rond twee uur aan in de buurt van de Florijn en waarschuwde de hulpdiensten. De politie heeft daarna onderzoek gedaan rond de vindplaats, een helikopter maakte vanuit de lucht overzichtsfoto’s.

Foto: Mark van der Pol / SQ Vision

Onderzoek
Over de doodsoorzaak en de omstandigheden waaronder het slachtoffer te water is geraakt is niets bekend. De politie houdt alle opties open. Het lichaam is door een begrafenisondernemer overgebracht naar een andere locatie waar het verder wordt onderzocht.

Foto: Mark van der Pol / SQ Vision
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils