Scooterrijder ontsnapt aan de dood bij ongeval op spoorwegovergang in Oss

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

OSS – Een scooterrijder heeft dinsdagmorgen wel heel veel geluk gehad bij een ongeval op de Doctor Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De man reed tegen de slagboom van een overweg aan en kwam ten val. Wonder boven wonder werd hij niet geraakt door een op dat moment passerende trein. Hij is wel gewond geraakt door de val en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Verblind door de zon
Volgens een familielid van het slachtoffer zou hij verblind zijn geweest door de zon. Het treinverkeer is niet gestremd, maar tot de slagboom gerepareerd is rijden treinen met aangepaste snelheid langs de plaats van het ongeval.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Weg afgesloten
Doordat de slagboom over de weg hangt, is de Doctor Saal van Zwanenbergsingel vanaf de kruising met de Kromstraat richting Ruwaard afgesloten.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision