Uitslaande brand verwoest groot tuinhuis in Steenbergen

0
Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

STEENBERGEN – Aan de Halsterseweg in Steenbergen is maandagavond een groot tuinhuis door brand verwoest. De brand ontstond rond 21.10 uur en de vlammen grepen daarna snel om zich heen. Toen de eerste brandweereenheden even later arriveerden stond het van zonnepanelen voorzien tuinhuis al in lichterlaaie en bleek niet meer te redden.

Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

Middelbrand
Om over voldoende water te beschikken werd opgeschaald naar code middelbrand. Wel besloot de brandweer om het gebouw gecontroleerd te laten uitbranden. De eigenaar van het tuinhuis ademde rook in en moest worden behandeld door ambulancemedewerkers. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia