Fietsster gewond naar ziekenhuis na aanrijding met auto in Teteringen

0
De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TETERINGEN – Een fietsster is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat de vrouw werd aangereden door een auto op de kruising Kampakker met de Oosterhoutseweg. De oudere vrouw is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeerslichten zijn al bijna twee weken defect. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Defecte verkeerslichten
De bestuurder van de auto verklaarde dat hij de vrouw op de fiets niet had gezien. De verkeerslichten op deze kruising zijn al bijna twee weken buiten gebruik en in combinatie met de zon zorgde dat voor een onoverzichtelijke situatie. Een vrachtwagen heeft twee weken geleden een verkeerslicht er af gereden. Sindsdien ontstaan er gevaarlijke situaties en zijn er al meerdere ongevallen gebeurd.

Technici
Net na het moment van het ongeval kwamen technici aanrijden om het verkeerslicht te vervangen.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia