Woning zwaar beschadigd bij brand op zolder in Helmond, hennepkwekerij ontdekt

0
Constant Permekelaan Helmond

HELMOND – In de nacht van zondag op maandag rond 0.50 uur is er brand uitgebroken op een zolder van een woning aan de Constant Permekelaan in Helmond. De bewoners konden de woning tijdig verlaten en er is dan ook niemand gewond geraakt. De brandweer die met twee blusvoertuigen en een een hoogwerker ter plaatsen kwam had de brand vrij snel onder controle.

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Hennepkwekerij
Tijdens het blussen kwam de brandweer een hennepkwekerij tegen wat ook de vermoedelijke oorzaak van de brand is geweest. De brandweer heeft weten te voorkomen dat de brand oversloeg naar de buren deze hebben dan ook weinig schade opgelopen. De bewoners zullen de komende nacht elders onderdak moeten zoeken.

Salvage
Salvage is ingeschakeld om dit voor de bewoners te regelen. Er wordt verder onderzoek naar de oorzaak van de brand gedaan.

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision