Joshua Elieha Cambell plaatst auto en caravan om daklozen onderdak te bieden tegen de kou

0
De auto en caravan. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Joshua Elieha Cambell plaatse vandaag een caravan en een auto aan de Nimrodstraat om daklozen toch een onderdak te bieden tegen de kou. Zijn nobele actie plaatste hij op de Facebook pagina “Heel Tilburg In Een Groep” en kreeg daarbij veel toeval van mede facebook leden.

Mensen kwamen spontaan een gasfles brengen zodat ook de kachel aan kan. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Gratis
Omdat zo laat in het jaar de kou nog zó koud wordt, vond Campbell dat hij wat moest doen voor de daklozen die op straat moeten slapen. De temperatuur kan vannacht dalen tot -9 graden en het kan lokaal gaan sneeuwen. Hij wil met zijn caravan voorkomen dat daklozen doodvriezen op de koude stenen van de straat. En hij vraagt er niks voor: ‘Gratis, omdat de kou terugkeert’, schrijft hij op Facebook.

Facebook
Het verhaal van Joshua Elieha Cambell en de vele reactie’s zijn te lezen op de Facebook pagina “Heel Tilburg In Een Groep

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS