(VIDEO) Stichting ijsvermaak in Breda opende vandaag haar poorten

0

BREDA – Ook in Breda kon vandaag geschaatst worden. Stichting ijsvermaak openden vanmorgen om 11:00 na vijf jaar zonder ijs haar poorten weer. Het ijs was 6 centimeter dik . Wel waren er wat open stukken die voor de veiligheid van de schaatsers is afgezet. Verder was het ijs prima begaanbaar, de koude zeer harde wind was wel een tegenvaller het was er echt zeer ijskoud.

De poorten van ijsvermaak konden weer open. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Vijf jaar
Een half uur na opening waren er toch veel mensen die op het ijs hun kunnen toonden. Er waren mensen bij die al geen vijf jaar meer hadden geschaatst. De ijsbaan is voorlopig vandaag en morgen geopend en zaterdag is nog een vraagteken.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia