Automobiliste gewond bij ongeval met beknelling op N284 bij Hapert

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

HAPERT – Bij een ernstig ongeval op de N284 bij Hapert is vrijdagmorgen een automobiliste gewond geraakt. Rond 7.20 uur draaide een klein vrachtwagentje vanaf het Esso benzinestation de weg op richting Bladel terwijl dat op die plek niet is toegestaan. De vrouw kon het bakwagentje niet meer ontwijken en botste er met haar auto vol in de flank tegenaan.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Beknelling
Ze kwam daarbij bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Twee deuren werden uit de auto geknipt. Ze is daarna door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Ongevalsanalisten van de politie zijn opgeroepen om alle sporen rond het ongeval in kaart te brengen. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision