Zwangere vrouw en bestuurder gewond bij ernstig ongeval Casteren

0
De zwangere vrouw raakte bekneld. Foto: Berry van Gaal - SQ Vision

CASTEREN – Bij een ernstig eenzijdig ongeval op De Gagelvelden in Casteren zijn twee inzittenden van een auto gewond geraakt. Onder de gewonden een zwangere vrouw. Zij zat bekneld in de auto en is door de brandweer uit het voertuig bevrijdt. Door nog onbekende oorzaak botste de auto tegen een boom. Er waren voor zover bekend geen andere weggebruikers bij betrokken.

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Traumahelikopter
Behalve meerdere ambulances, brandweer en politie is ook een traumahelikopter ter plaatse. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. De politie doet onderzoek om de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision
Foto: Berry van Gaal – SQ Vision
Foto: Berry van Gaal – SQ Vision