(VIDEO) Man (20) overleden na ongeval in Breda, auto uit water getakeld

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Een 20-jarige man uit Breda is in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een ongeval vrijdagnacht in die stad. Toen kreeg de politie rond 3.50 uur een noodmelding dat er een auto vanaf de Markkade het met ijs bedekte water van de Mark in was gereden.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Tweede slachtoffer
Meteen haastten zich verschillende politiemensen ter plaatse. Die zagen inderdaad de koplampen van een auto onder water schijnen. Ook zagen ze dat een jongeman (19) zelfstandig uit de auto naar de kant kwam. Toen die persoon aangaf dat er zich nog een tweede persoon (20) in de auto bevond, ging er direct een duiker van de brandweer het water in om die persoon te bevrijden.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Overleden
Dat lukte na korte tijd. De toestand van die 20 jarige Bredanaar was op dat moment zorgwekkend. Hij werd nog overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed daar dus aan de gevolgen van het ongeval.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Auto uit water getakeld
De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval nog en heeft de auto zondagmiddag uit het water getakeld. Bij de berging van het voertuig werden duikers van het arrestatieteam ingezet.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia