Fors gaslek na werkzaamheden aan de Varkensmarkt in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Tijdens graafwerkzaamheden is woensdagmorgen rond half negen een gasleiding kapot getrokken aan de Varkensmarkt op de hoek met de Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg . De brandweer en Enexis werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek het om een flink gaslek te gaan welke op afstand goed te ruiken was. Agenten en verkeersregelaars hielden iedereen op veilige afstand.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Lek gedicht
Studenten die naar hun huis wilden werden toegesproken door zowel medewerkes van Enexis als een bevelvoerder van de brandweer dat ze er echt niet langs mochten. Enexis groef in de Varkensmarkt ongeveer 100 mtr van het lek een gat in de stoep om een zogenaamde ballon op de gasleinding te plaatsen waardoor het lekt gedicht wordt.

 

Foto’s: Toby de Kort  De Kort Media