Politie rolt hennepkwekerij met hennepstekken op in Tilburg

0
De politie bij de woning aan het Kamillehof. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Een hennepkwekerij met stekken voor zeker 25 kwekerijen is de vangst die de politie woensdagmiddag deed aan het Kamillehof in Tilburg. Er stonden ongeveer 200 planten en minstens 3600 stekken.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Moederplanten
Vermoedelijk zijn het moederplanten in combinatie met de stekken. Met deze hoeveelheid stekken kunnen ongeveer 25 kwekerijen bevoorraad worden.

Ondermijning
De politie heeft ook woensdag de bestuurlijke controle ondermijning voortgezet. Aan de Broekhovenseweg werden in totaal 80 garageboxen gecontroleerd. in één daarvan werd materialen voor een hennepkwekerij aangetroffen.

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media